Craftsman

Austevoll Båtservice er nå forhandler av Craftsman.

Vi leverer dieselmotorer, thrustere og diverse annet fra Craftsman.

Craftsman Marine har valgt Mitsubishi marine motorer på grunn av kraft, pålitelighet og drivstofføkonomi som er hjørnesteinene i vår eksistens. Det er mer enn betydningsfullt at disse motorene er ofte brukt for tunge oppgaver, som for eksempel kraner, landbruksmaskiner og profesjonell nautisk trafikk.

Craftsman Marine dieselmotorer er stillegående og de produserer svært lite vibrasjoner. Videre tilfredsstiller de alle utslippskravene, som angitt av de europeiske regler og forskrifter på vegne av Pleasure Craft. (ERP).

Men enda større betydning er den fulle-service-pakken, som tilbys bare av Craftsman Marine som vi gledelig utvider før, under og etter kjøpet. Våre omfattende forhandler- og servicenettverk vil være din garanti for raskest mulig assistanse i tilfelle av vedlikehold eller reparasjoner.

www.craftsmanmarine.com

 

Kontaktinfo

SENTRALBORD
56 18 51 50
E-post: post@austevollbs.no
Austevoll Båtservice AS
Rabben - 5397 BEKKJARVIK

Åpningstider

Man. - fre.: 08 - 16
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt
facebook

Siste nytt

Åpningstider - 27.03.2013

Vi har gode tilbud på båter, motor og det du trenger til vårpussen.  


Craftsman - 31.01.2013

Austevoll Båtservice er nå forhandler av Craftsman. Vi leverer dieselmotorer, thrustere og diverse annet fra Craftsman. Craftsman Marine har valgt […]


Simrad og Lowrance - 02.04.2012

Vi er nå forhandlere av Simrad og Lowrance.


Webmaster - OS REKLAME A/S